Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tortenboden mit Obst:
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 150 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 500 g Rhabarber, in 2 cm großen Stücken
- 60 g Zucker, braun
Marzipancreme:
- 6 Blatt Gelatine, weiß
- 100 g Marzipanrohmasse
- 1 Vanilleschote, aufgeschlitzt und ausgekratzt
- 500 g Magerquark
- 250 g Mascarpone
- 100 g Zucker
- 100 g Orangensaft
- 30 g Zitronensaft
- 50 g Mandellikör
- 200 g Sahne
- 200 g Wasser
- 50 g Schokoladenraspel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1613 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Birnen-Obersschnitten
1h 30min
Rhabarber-Marzipan-Schnitten
1h 10min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min
Birnen-Brownies
1h 15min
Birnenkuchen alla Toscana
3 godz. 20 min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4 godz. 15 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Rhabarber-Marzipan-Torte
5h
Topfentorte mit Birnen
4h 30min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1h 10min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10min