Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g brauner Zucker
- 200 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Buttermilch
- 120 g Zuckerrübensirup
- 2 Eier
- 220 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Zimt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Muskat
- 60 g Walnusshälften
- 500 g Birnen, sehr reif, geschält, geviertelt, in Fächer geschnitten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1677 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotweinstollen
48 Std.
Quarkstollen
1h 10 min
Birnen-Blondie
1 godz. 15 min
Zwetschgen-Datschi
2 godz. 30 min
Eierlikörkuchen
1h 10 min
Aprikosengugelhupf
2h
Lebkuchen-Gugelhupf
1h 20min
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45 min
Rotwein-Bratapfel-Kuchen
1h 45 min
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Schoko-Gewürzkuchen
5hod.
Apfel-Sandkuchen
1h 30min