Apparaten en accessoires
Birnen-Nuss-Kuchen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
20 Stücke
Ingrediënten
-
Haselnüsse250 g
-
Butter weich, in Stücken300 g
-
Zucker250 g
-
Salz1 Prise
-
Eier (Kl. M)6
-
Mehl150 g
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Zimt1 TL
-
Birnen geschält, geviertelt, entkernt800 g
-
Zitronensaft20 g
-
Preiselbeerkompott200 g
-
Puderzucker2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
1366 kJ /
326 kcal
Vetten
22 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2017
72 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30min
Sauerkirschkuchen
1h 30min
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1h 40min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Apfelrahmkuchen
1h 50min
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min