Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Äpfel, klein, rot
- 20 g Rum
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 130 g Zucker
- ½ TL Zimt
- 40 g Mohn
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Pck. Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 3 Eier (Kl. M)
- 160 g Mehl
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 50 g Apfelgelee
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 3227 kJ / 770 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Rhabarber-Mandel-Torte
4h 30min
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Birnen-Obersschnitten
1 Std. 30 Min
Birnen-Blondie
1 Std. 15 Min
Pfirsich-Tarte
1 Std. 15 Min
Birnenkuchen alla Toscana
3 godz. 20 min
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3u.
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5 Std.
Apfelkuchen mit Guss
1h 20 min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 godz.
Mohn-Birnen-Kuchen
3u.
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1h 10 min