Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Vanilleschote, davon das Mark ausgekratzt
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben und Bearbeiten
- 200 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Ei (Kl. M)
- 30 g Wasser, eiskalt
- 1000 g Birnen, geschält, geviertelt, entkernt
- 30 g Zitronensaft
- 250 g Preiselbeerkompott
- 30 g Rohrzucker, brauner
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Marokkanischer Gugelhupf
1h 35 min
Aprikosen-Tarte
4 godz.
Mandarinentarte mit Nusscrumble
9j
Orangen-Schokoladen-Torte
3 Std. 40 Min
Aprikosengugelhupf
2h
Birnenkuchen alla Toscana
3 Std. 20 Min
Bananen-Schoko-Mousse-Kuchen
26h
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 Std. 20 Min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1 godz. 10 min
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1 Std.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 godz. 10 min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min