Birnenkuchen alla Toscana

Birnenkuchen alla Toscana

4.2 87 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
12 Stücke

Ingrediënten

  • Cantuccini (Mandelkekse), in Stücken
    100 g
  • Zucker
    100 g
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    300 g
  • Eigelb
    1
  • Ei
    1
  • Mehl
    400 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • Birnen geschält, geviertelt
    1000 g
  • Rosinen
    100 g
  • Dessertwein (z.B. Vinsanto oder Portwein)
    50 g
  • Zimt
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 7 g
Calorieën 2025 kJ / 483 kcal
Vetten 26 g
Vezels 4.5 g
Koolhydraten 55 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...