Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 330 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Espresso-Bohnen
Teig und Fertigstellung
- 1 ½ EL Espressopulver, löslich, und etwas mehr zum Bestreuen
- 80 g Rumtopffrüchte, aus dem Glas, abgetropft, Saft aufgefangen, klein gewürfelt
- 100 g Mandeln
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 1 ½ EL Mehl
- 1 TL Backpulver
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 80 g Zucker
- 4 Eier (Kl. M), getrennt
- 2 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1354 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Bienenstich
5 Std. 30 Min
Weihnachtliche Opernschnitte
1 Std. 50 Min
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4h 30min
Aprikosen-Mandel-Torte
3u.
Kaffee-Schoko-Kuchen
7 Std.
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 Std. 30 Min
Orangen-Schokoladen-Torte
3 godz. 40 min
Mascarpone-Apfel-Torte
6h
Bienenstich
3u.
Apfel-Schmand-Torte
2 godz.
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min
Nussecken de luxe
1 Std. 45 Min