Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apfelkompott
- 400 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Zucker
- 5 Safranfäden
Quark-Mousse und Fertigstellung
- 2 Blätter weiße Gelatine
- 40 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Wasser
- 250 g Magerquark
- 25 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g Löffelbiskuits
- 60 g Calvados
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2094 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnencreme
3 godz. 30 min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1h 30min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 Std. 20 Min
Blitz-Cassata
20 min
Quark-Mousse
5h
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1h 50min
Engelsspeise
30 Min
Cassata-Creme
20 min
Himbeerwolke
2h 10min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1 Std. 20 Min
Apfel-Schmand-Torte
2 Std.
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 godz. 30 min