Apparaten en accessoires
Zimtmousse
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
weiße Gelatine3 Blätter
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt450 g
-
weiße Kuvertüre in Stücken220 g
-
Zimt1 ½ EL
-
Orangenlikör3 EL
-
Zucker60 g
-
Kumquats quer halbiert, entkernt150 g
-
Zimtstange1
-
Sternanis1
-
Orangensaft100 g
-
Speisestärke1 TL
-
Wasser zum Anrühren
-
Pistazien, gehackt2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
3340 kJ /
799 kcal
Vetten
60 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bayerische Creme
8u.
Schokoladenmousse
3u. 20min
Weiße Schokomousse
10u.
Weiße Schokoladenmousse
5u. 30min
Crème brûlée
6u.
Schoko-Grießflammeri
5u. 20min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5u.
Panna Cotta
5u.
Mousse au chocolat mit Banane
3u. 25min
Limetten-Ingwer-Mousse
8u. 20min
Schokoladenmousse marmoriert
8u. 35min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4u. 40min