Biskuitdessert Zuppa inglese

Biskuitdessert Zuppa inglese

4.1 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Eier getrennt
    3
  • Zucker
    80 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Mehl
    40 g
  • Milch
    500 g
  • Löffelbiskuits
    250 g
  • Marsala (ital. Dessertwein)
    120 g
  • Kompott (Pfirsich oder Aprikose)
    250 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 1596 kJ / 381 kcal
Vetten 15 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...