Apparaten en accessoires
Biskuitdessert Zuppa inglese
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Eier getrennt3
-
Zucker80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Mehl40 g
-
Milch500 g
-
Löffelbiskuits250 g
-
Marsala (ital. Dessertwein)120 g
-
Kompott (Pfirsich oder Aprikose)250 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1596 kJ /
381 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Cappuccino-Traum
3 Std. 30 Min
Schokoladencreme
1 Std. 15 Min
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min
Ananas-Kokos-Pudding
2 Std.
Blitz-Cassata
20 Min
Cassata-Creme
20 Min
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Apfel-Quark-Trifle
1 Std. 30 Min
Amaretto-Eisparfait
8 Std. 15 Min
Panna Cotta al caffè
5 Std.
Schwarzwälder Schicht-Quark
55 Min