Apparaten en accessoires
Biskuitdessert Zuppa inglese
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Eier getrennt3
-
Zucker80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Mehl40 g
-
Milch500 g
-
Löffelbiskuits250 g
-
Marsala (ital. Dessertwein)120 g
-
Kompott (Pfirsich oder Aprikose)250 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1596 kJ /
381 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Engelsspeise
30min
Apfel-Tiramisu
4u. 30min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2u. 30min
Himbeerwolke
2u. 10min
Birnencreme
3u. 30min
Ananas-Kokos-Pudding
2u.
Mocca-Panna-Cotta
4u. 15min
Cassata-Creme
20min
Apfel-Quark-Trifle
1u. 30min
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1u. 30min
Walnusssoufflé
1u. 15min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min