Apparaten en accessoires
Engelsspeise
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
16 Portionen
Ingrediënten
-
Haselnüsse50 g
-
Schokolade in Stücken50 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt800 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 EL
-
Sahnesteif4 Pck.
-
Wild-Preiselbeeren (Glas)400 g
-
Apfelmus700 - 750 g
-
Zucker50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
1246 kJ /
298 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feste feiern
109 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Cappuccino-Traum
3 h 30 min
Cool Lemon
5 min
Schokoladencreme
1 h 15 min
Caipirinha-Creme
3 h 30 min
Birnencreme
3 h 30 min
Apfel-Tiramisu
4 h 30 min
Beeren-Dickmilch-Dessert
1 h 15 min
Erdbeermousse
4 h 15 min
Joghurt-Kokos-Creme
20 min
Himbeer-Zitronen-Wölkchen
10 h 20 min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 h
Apfel-Schmand-Torte
2 h