Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitboden
- 2 Eier, getrennt
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 50 g gehobelte Mandeln
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Dose Aprikosen (Abtropfgew. 475 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 998 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Apfelkuchen
1h
Erdbeer-Zitronen-Torte
5h
Erdbeersahnetorte
6h 30min
Kiba-Crunch-Kuchen
5 Std. 35 Min
Apfel-Nuss-Torte
4 godz. 30 min
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5h
Erdbeer-Quark-Torte
2 godz. 45 min
Blaubeerkuchen
3 Std. 30 Min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 Std. 10 Min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min
Apfel-Schmand-Torte
2h