Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitboden
- 2 Eier, getrennt
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 50 g gehobelte Mandeln
- 400 g Sahne
- 50 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Dose Aprikosen (Abtropfgew. 475 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 998 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
Käsekuchen
1h 30min
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Apfelkuchen
1h
Rhabarber-Mandel-Torte
4h 30min
Zitronen-Joghurt-Torte
6h 30min
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4h 30min
Birnen-Schmand-Torte
2óra
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 godz. 15 min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1h 10min
Zitronen-Joghurt-Torte
9h