Apparaten en accessoires
Bremer Brot (Bremen)
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 50min
60 Stücke
Ingrediënten
Teig
-
Haselnüsse200 g
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten250 g
-
Zucker300 g
-
Eier2
-
Mehl500 g
-
Backpulver2 TL
-
Kakao25 g
-
Zimt½ TL
-
Nelkenpulver½ TL
Guss und Fertigstellung
-
Zitronensaft50 g
-
Puderzucker300 g
-
Pistazien, gehackt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stücke
Eiwitten
2 g
Calorieën
556 kJ /
133 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Deutsche Küche
17 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kokos-Orangen-Muffins
45 min
Mandelhappen
1 godz. 30 min
Butterkuchen
1 godz. 55 min
Käsekuchen
1 godz. 30 min
Zitronenkuchen
2 godz.
Pfeffer-Brötchen
1 godz. 20 min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 godz. 30 min
Apfel-Nuss-Torte
4 godz. 30 min
Venezianische Brötchen
4 godz. 20 min
Apfel-Sandkuchen
1 godz. 30 min
Rührkuchen
1 godz. 10 min
Marzipan-Butterkuchen
3 godz.