Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 70 g Zucker
- 500 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g rotes Johannisbeergelee
- 125 g Brombeeren
- 125 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1952 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1h
Panna Cotta
5h
Apfel-Quark-Trifle
1h 30 min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Joghurtmousse Vanille
2 godz. 30 min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 Std. 30 Min
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Erdbeermousse
4h 15min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Sardische Joghurtcreme
9h
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40min