Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 130 g Mehl
- 70 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- ½ gestr. TL gemahlener Kümmel
-
Paniermehl zum Ausstreuen
of Hartweizengrieß zum Ausstreuen
Käsecreme und Fertigstellung
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 190 g)
- 250 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse)
-
200
g Schmand
of 200 g Crème fraîche - 2 EL Birnensaft aus der Dose
- 1 Prise Pfeffer
- ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 967 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 Std. 30 Min
Walnusssoufflé
1h 15min
Torta della nonna
3h 50min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2 Std. 15 Min
Bayerische Creme
8 Std.
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20 min
Paprika Tricolore im Glas
1h 10min
Stachelbeer-Sorbet mit Whisky
5 Std. 15 Min
Blitz-Cassata
20 Min