Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 130 g Mehl
- 70 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- ½ gestr. TL gemahlener Kümmel
-
Paniermehl zum Ausstreuen
of Hartweizengrieß zum Ausstreuen
Käsecreme und Fertigstellung
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 190 g)
- 250 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse)
-
200
g Schmand
of 200 g Crème fraîche - 2 EL Birnensaft aus der Dose
- 1 Prise Pfeffer
- ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 967 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Frittierte Labskaus-Nocken
1 godz. 30 min
Baumkuchen mit Baileys-Zabaglione
2 Std. 15 Min
Spargelcremesuppe
40 min
Speck-Apfel-Quiche
2 Std.
Nougat Crème Brûlée | Banane
7h 35min
Käse-Tomaten-Quiche
1h 20 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1h 10 min
Neapolitanischer Kranz
2 Std. 15 Min
Filet Wellington mit Maronen
1h