Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Walnusshälften
- 300 g Frischkäse
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 250 g Quark
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Olivenöl
- ½ gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix von Dr. Oetker oder Sofort Gelatine von RUF) (ca. 2 Pck.)
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 450 g), in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1011 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassis-Rotwein-Birnen
24 Std.
Caipirinha-Creme
3h 30 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Limoncello-Tartelettes
3 Std. 15 Min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6hod. 20min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Thunfischpâté
4h 20 min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20 min
Birnen-Parfait
6 godz.
Zabaglione
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 min