Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 150 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 200 g Wasser
- 25 g Zitronensaft
- 3 geh. TL Agar-Agar (z.B. von Natura)
- 300 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
-
250
g Ricotta
of 250 g Quark, 20% Fett - 15 g Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Scheiben Bauernbrot oder Schwarzbrot (ca. 120 g)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 755 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 dk
Balsamico-Schalotten
19h
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 godz. 40 min
Mocca-Panna-Cotta
4sa 15 dk
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1h 30min
Frischkäse-Kräuter-Torte
2 Std. 20 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Erbsen-Krabben-Suppe
35min
Thunfischpâté
4sa 20 dk