Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 150 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 200 g Wasser
- 25 g Zitronensaft
- 3 geh. TL Agar-Agar (z.B. von Natura)
- 300 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
-
250
g Ricotta
of 250 g Quark, 20% Fett - 15 g Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Scheiben Bauernbrot oder Schwarzbrot (ca. 120 g)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 755 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Zwiebelsoufflé
1 godz.
Birnen-Walnuss-Terrine
5 Std. 20 Min
Artischocken-Tomaten-Dip
2 Std. 10 Min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 godz.
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5 Std. 20 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1 godz. 20 min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min