Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestäuben
- 20 g Rosenwasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 100 g Dessertwein, z.B. Malagawein, Marsala, Madeira
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Zucker
- 2 Eier
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 TL Anissamen
- ½ TL Fenchelsamen
- 20 g Rosenwasser
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 469 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sonntagsstuten
2h 25min
Gelatinzucker
25min
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Süße Brötchen
1 Std. 5 Min
Honigbrot
1 Std. 15 Min
Pfeffer-Brötchen
1 godz. 20 min
Venezianische Brötchen
4h 20min
Dampfbrötchen
3 Std.
Brioche
2 Std.
Burgunderbrot
4 godz. 30 min
Bremer Brot (Bremen)
1h 50 min