Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestäuben
- 20 g Rosenwasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 100 g Dessertwein, z.B. Malagawein, Marsala, Madeira
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Zucker
- 2 Eier
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 TL Anissamen
- ½ TL Fenchelsamen
- 20 g Rosenwasser
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 469 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Landbrot Backhausart
2h
Weißbrot
1h 50 min
Brioche
9 Std. 30 Min
Jesunder Poschweck
3h 30min
Brioche
2h
Astra-Schrippen
2 Std. 50 Min
Apfel-Zwiebel-Brot
2 godz. 20 min
Frühstücks-Früchte-Brot
2h
Süße Brötchen
1h 5min
Italienisches Maisbrot
1h 50 min
Venezianische Brötchen
4 Std. 20 Min
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min