Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Roggenmehl Type 1150
- 75 g Sauerteig, flüssig, Fertigprodukt (z.B. von Seitenbacher)
- 420 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- 3 TL Brotgewürz (nach Geschmack), gemahlen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 175 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Zwiebelbaguettes
3h
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Burgunderbrot
4 Std. 30 Min
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Kürbiskernbrot
3h 30min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Graubrot
2 Std.
Sportler-Brot
3h 50min
Bierbrot
2 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min