Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 ¼ TL Salz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 300 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 1050
- 1 EL Kümmel (optioneel)
- 50 g Sauerteig (Vollkorn- oder Natursauerteig)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Honig
- 450 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 537 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Roggen-Brot
1 godz. 15 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Bierbrot
2 godz.
Kürbiskernbrot
3 Std. 30 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1óra 50p
Dunkles Landbrot
4 Std.
Dunkles Landbrot
3h
Sesambrot
2 godz.
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Dinkelkeimbrot
72 Std.