Apparaten en accessoires
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 Gläser
Ingrediënten
-
Zucker100 g
-
Wasser100 g
-
Rum weiß300 g
-
Sahne100 g
-
Eigelb4
-
Muskat zum Bestäuben6 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Glas
Eiwitten
3 g
Calorieën
1175 kJ /
280 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Deutsche Küche
17 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Marzipan-Sahne-Likör
10min
Eierpunsch
20min
Eierlikör
15min
Zabaglionelikör
20min
Steckrüben-Cremesuppe
50min
Labskaus
50min
Welfencreme (Welfenspeise)
2u. 30min
Eier-Honig-Punsch
10min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1u.
Heißer Eierpunsch mit weißer Schokolade
15min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Heiße Oma
15min