Apparaten en accessoires
Curry-Ketchup
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
900 Gramm
Ingrediënten
-
Zwiebeln (200 g), halbiert4
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl3 EL
-
Tomatenmark200 g
-
Curry mittelscharf3 - 4 EL
-
brauner Zucker60 g
-
Salz1 EL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Apfelessig80 g
-
Apfelsaft900 g
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 Gramm
Natrium
829 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
749 kJ /
179 kcal
Vetten
5 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland