Apparaten en accessoires
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Radieschen200 g
-
Äpfel säuerlich, geviertelt180 g
-
Zitronensaft2 EL
-
Camembert in Stücken (2 cm)375 g
-
Doppelrahm-Frischkäse Molke abgegossen150 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen3 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
900 kJ /
215 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Frischkäse-Senf-Creme
10min
Schinkenaufstrich
10min
Kartoffelaufstrich
10min
Puten-Ei-Aufstrich
10min
Radieschen-Dip
10min
Käsecreme mit Schinken
5min
Basilikum-Parmesan-Creme
5min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1u. 10min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min