Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 Blätter Gelatine, weiß
- 500 g Zucker, braun oder weiß
- 800 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 8 Eier
- 200 g weißer Rum
- 1000 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 2 Limetten, unbehandelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotweincreme
5 Std. 40 Min
Eierlikörmousse
8h 30 min
Engelsspeise
30 dk
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 godz. 50 min
Zabaglione
15 dk
Biskuitdessert Zuppa inglese
2sa 30 dk
Birnencreme
3h 30 min
Limoncello-Creme
5h
Welfenspeise mit Trauben
2sa 30 dk
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Zabaglione al Prosecco
15 dk