Apparaten en accessoires
Gebrannte Eierlikörcreme
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Milch80 g
-
Zucker50 g
-
Vanilleschote längs halbiert1
-
Eier getrennt3
-
Sahne200 g
-
Eierlikör100 g
-
Wasser heiß
-
Rohrzucker zum Bestreuenetwas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
1066 kJ /
255 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Eierlikör-Sabayon
15min
Eierlikörmousse
8u. 30min
Kürbiskernparfait
5u. 45min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8u. 20min
Limettencreme
45min
Limetten-Ingwer-Mousse
8u. 20min
Klassische Zabaglione
15min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Orangenpunsch
10min
Weincreme
5u. 40min
Zabaglione
15min
Orangen-Tonka-Eierlikör
1u. 20min