Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min
Eierlikörmousse
8h 30min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50min
Mousse au chocolat mit Banane
3 godz. 25 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2sa
Weiße Schokoladenmousse
5h 30 min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9sa 30 dk
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 Std.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40 min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h