Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Geeiste Mousse
- 300 g weiße Schokolade, in Stücken
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- ½ TL Tonkabohne, gerieben
- 50 g Whisky
- 6 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
Rotweinsauce
- 250 g Rotwein, trocken
- 80 g Zuckersirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 geh. TL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat-Panna-Cotta
4u. 15min
Haselnuss-Parfait
6 Std. 30 Min
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 Std. 45 Min
Crème brûlée
2h 30min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 godz.
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Orangen-Tonka-Eierlikör
1 godz. 20 min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5 godz.
Champagner-Granita mit Himbeeren
13u.
Zabaglione al Prosecco
15 Min