Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 20 g kandierter Ingwer
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Whisky
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Brombeeren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2503 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Lebkuchenparfait
8 godz. 15 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Crème brûlée
2h 30min
Zitronen-Parfait
4h 30min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min