Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Olivenöl zum Einfetten
- 650 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 300 g Kalbfleisch (aus dem Rücken), geputzt
- 5 Prisen Pfeffer
- 30 g Weißweinessig
- 30 g Kapern (Nonpareille), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 180 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 3076 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Krabben-Päckchen
35 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 Std.
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min