Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbismousse
- 700 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 500 g Butternuss-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Zwiebel, halbiert
- ½ Knoblauchzehe
- 30 g Öl
- 1 Prise Chiliflocken
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Salz
- 1 EL Worcester-Sauce
Baconcrumble und Fertigstellung
- 100 g Bacon, in Stücken
- ½ TL Paprika de la Vera
- 200 g Sahne
- 2 Stängel Kerbel, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1732 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Scones mit Camembert und Trauben
40min
Pikante Waffeln mit Räucherlachs
1h 30min