Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kürbismousse
- 500 g Butternuss-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken
- 700 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Zwiebel, halbiert
- ½ Knoblauchzehe
- 30 g Öl
- 1 Prise Chiliflocken
- ½ TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 1 EL Worcester-Sauce
Baconcrumble und Fertigstellung
- 100 g Bacon, in Stücken
- ½ TL Paprika de la Vera
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Stängel Kerbel, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1732 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Spekulatiussoufflé
1 godz. 10 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2h 45min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Speck-Salz
20min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Tomaten-Cocktail
30min
Lammrücken im Tramezzinimantel auf Schwarzwurzeln
50min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min