Apparaten en accessoires
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 45min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Milch80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eigelb3
-
Sahne200 g
-
Kokoslikör (z.B. Batida de Coco)80 g
-
Zucker70 g
-
Wasser heiß, zum Garen
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben50 g
-
Zitronensaft20 g
-
Rohrzucker zum Bestreuen6 EL
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
926 kJ /
221 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Quark-Zitronen-Tiramisu
4u. 20min
Bilbao - Goxua
2u. 30min
Cassis-Rotwein-Birnen
24u.
Cheesecake mit Himbeeren
2u.
Panna Cotta mit Honigmelone
5u. 15min
Südsee-Eis
10min
Weiße Schokoladenmousse
5u. 30min
Honigmousse
3u. 45min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4u. 40min
Zitronen-Parfait
4u. 30min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6u. 10min
Anis-Birnen aus dem Varoma
35min