Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 30 g frische Hefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 2 Peperoni, rot, in Stücken
- 2 Peperoni, grün, in Stücken
- 400 g Mett
- 2 EL Fenchelsaat
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 4 EL Kapern, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4235 kJ / 1011 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Vollkorn-Sandwiches mit Sellerie-Flusskrebs-Salat
35min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 godz. 30 min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 godz. 20 min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1 godz. 20 min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1h
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50min
Trofie
1h
Focaccia mit Salsiccia
2h
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Pizza auf römische Art
1 godz. 40 min