Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- ¼ TL Zucker
- 100 g Wasser
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 100 g Olivenöl
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 4 rote Paprika, geviertelt
- 2 gelbe Paprika, geviertelt
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 4 EL Kapern
- 2 Prisen Meersalz
- 3 Prisen Pfeffer
- 12 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Tarte Tatin mit Tomaten
1 Std. 40 Min
Herzhafte Profiteroles
1 godz.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 godz. 15 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Pilzza
1h 20min
Oliven in Tomatensauce
30 min
Focacce mit Oliven
2 Std.
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min