Apparaten en accessoires
Kirsch-Clafoutis
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
Clafoutis
-
Butter weich10 g
-
Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Glas
-
Mandeln100 g
-
Mehl100 g
-
Salz1 Prise
-
Milch250 g
-
Eier2
-
Zucker30 g
-
Bittermandelaroma3 Tropfen
Kirschkompott und Fertigstellung
-
Zucker20 g
-
Speisestärke15 g
-
Zimt1 Msp.
-
Puderzucker1 - 2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
2332 kJ /
556 kcal
Vetten
21 g
Koolhydraten
73 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1u. 10min
Brioche
1u. 50min
Pissaladière
1u. 20min
Basilikum-Apfel-Tarte
2u. 40min
Orangen-Granatapfel-Tarte
2u. 20min
Aprikosen-Tarte
4u.
Crostata mit Vanillecreme
2u.
Kirsch-Clafoutis
1u. 10min
Aprikosenkuchen
1u. 10min
Tarte Tatin mit Tomaten
1u. 40min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1u. 10min
Sahne-Waffeln
40min