Kirsch-Clafoutis
TM6 TM5

Kirsch-Clafoutis

4.0 (31 beoordelingen)

Ingrediënten

Clafoutis

  • 10 g Butter, weich
  • 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen
  • 100 g Mandeln
  • 100 g Mehl
  • 1 Prise Salz
  • 250 g Milch
  • 2 Eier
  • 30 g Zucker
  • 3 Tropfen Bittermandelaroma

Kirschkompott und Fertigstellung

  • 20 g Zucker
  • 15 g Speisestärke
  • 1 Msp. Zimt
  • 1 - 2 EL Puderzucker

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2332 kJ / 556 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
73 g
Vetten
21 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten