Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Clafoutis
- 10 g Butter, weich
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 100 g Mandeln
- 100 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 250 g Milch
- 2 Eier
- 30 g Zucker
- 3 Tropfen Bittermandelaroma
Kirschkompott und Fertigstellung
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 1 Msp. Zimt
- 1 - 2 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2332 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3 Std.
Financiers mit Himbeeren
45min
Aprikosen-Tarte
4 godz.
Zitronenhälften mit Granita
5 godz.
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
55min
Gâteau au chocolat mit Apfelkompott
2 godz. 30 min
Scones
35min
Apfeltarte (upside down)
1 Std. 10 Min
Brownies mit Himbeeren
1h
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45min
Apfeltarte
1h
Aprikosen-Crumble
45min