Apparaten en accessoires
Kirsch-Clafoutis
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
Clafoutis
-
Butter weich10 g
-
Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Glas
-
Mandeln100 g
-
Mehl100 g
-
Salz1 Prise
-
Milch250 g
-
Eier2
-
Zucker30 g
-
Bittermandelaroma3 Tropfen
Kirschkompott und Fertigstellung
-
Zucker20 g
-
Speisestärke15 g
-
Zimt1 Msp.
-
Puderzucker1 - 2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
2332 kJ /
556 kcal
Vetten
21 g
Koolhydraten
73 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 Std. 30 Min
Lombardische Aprikosentarte
1 Std. 15 Min
Geeiste Zimt-Mousse
5 Std.
Scones
35 Min
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3 Std.
Birnen-Preiselbeer-Pie
3 Std. 30 Min
Crème brûlée
6 Std.
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Cassata-Creme
20 Min
Kirsch-Clafoutis
1 Std. 10 Min
Apfel-Quark-Trifle
1 Std. 30 Min
Aprikosen-Schmand-Tarte
1 Std. 10 Min