![Pizza auf römische Art Pizza auf römische Art](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C21D7D03-C580-4800-A630-0667D6F0FBC4/Derivates/DC353CEC-16AB-4680-97D0-10DF5DFAB964.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 500 g Eiertomaten, ohne Kerne, in Stücken
- 6 Sardellenfilets, in Salz eingelegt, abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 10 g natives Olivenöl
- 1 ½ TL Kapern, gesalzen, abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Scheiben (5 mm), oder Büffelmozzarella, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3916 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 8.5 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
1hod. 35min
Pizzette "Tricolore"
1 godz. 30 min
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1hod. 45min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Focaccia mit Brokkoli
2h 15min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6 Std. 30 Min
Pizza Margherita mit Bier
2 godz. 10 min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1hod. 35min