Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 300 g Tomaten, frisch oder aus der Dose
- 1 ½ TL Salz
- 2 - 3 Blätter Basilikum, in Streifen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1035 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Margherita
1u. 35min
Pilzza
1sa 20 dk
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1sa 40 dk
Trofie
1sa
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 dk
Pizza Frescolina
1sa 40 dk
Pizza Margherita mit Bier
2hod. 10min
Knusprige Focaccia
2hod. 10min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza auf römische Art
1sa 40 dk
Pizzarolle
1sa 40 dk