Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
TM6 TM5

Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)

4.7 (220 beoordelingen)

Ingrediënten

Teig

  • 220 g Wasser, lauwarm
  • 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 1 TL Zucker
    of 1 TL Backmalz
  • ½ Würfel frische Hefe
    of 1 Pck. Trockenhefe
  • 400 g Weizenmehl Type 550
  • 1 TL Salz

Belag

  • 3 Knoblauchzehen
  • 30 g natives Olivenöl
  • 300 g Tomaten, frisch oder aus der Dose
  • 1 ½ TL Salz
  • 2 - 3 Blätter Basilikum, in Streifen
  • 1 TL Oregano, getrocknet

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1035 kJ / 248 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
40 g
Vetten
8 g
Vezels
2.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten