Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikum-Tomatendip
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Frischkäse
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zucchinipiccata und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier
- Öl zum Braten
- 300 g Zucchini, in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 9181 kJ / 2194 kcal
- Eiwitten
- 92 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 161 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 godz. 30 min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 godz.
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1 godz. 15 min
Zucchini-Crostini
35min
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 godz.
Brot-Puffer
30min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1 godz.
Spinat-Käse-Taschen
1h 45min
Pilz-Crostini
45min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min
Süßkartoffel-Wedges mit Sauerrahm und Lachs
1 godz. 10 min
Auberginen-Schiffchen
1 godz. 15 min