Marzipanapfel mit Vanilleschaum

Marzipanapfel mit Vanilleschaum

4.3 56 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
4 Portionen

Ingrediënten

Vanilleschaum
  • Milch
    500 g
  • Zucker
    50 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Speisestärke
    15 g
  • Kardamom, gemahlen
    ¼ TL
  • Salz
    1 Prise
Marzipanapfel
  • Marzipanrohmasse in Stücken
    50 g
  • Walnusshälften
    50 g
  • Sultaninen
    25 g
  • Rum
    10 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Zimt
    ½ TL
  • brauner Zucker
    20 g
  • Äpfel (z.B. Boskop), insgesamt ca. 800 g, Kerngehäuse ausgestochen
    4
  • Wasser
    500 g
  • Eiweiß
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 2324 kJ / 555 kcal
Vetten 27 g
Vezels 5.3 g
Koolhydraten 66 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...