Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 4 Äpfel (z.B. Boskop)
- 100 g Marzipan-Rohmasse, grob zerzupft
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 300 g Crème fraîche
- 50 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 1 geh. EL Vanille-Saucenpulver
- 70 g Rosinen
- 50 g Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1437 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milchreis-Eis mit Mandellikör und Erdbeeren
7 godz. 45 min
Pudding Oma Erna
2h 30 min
Apfel-Spekulatius-Auflauf
30 min
Mohn-Marzipan-Creme
3 Std.
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45 min
Bratapfelkuchen
7h
Marzipan-Milchreis
50 min
Heißer Eierpunsch mit weißer Schokolade
15min
Apfel-Schmand-Torte
2h
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45 min
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50 min
Milchreis mit Zimtpflaumen
1h