Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 4 Äpfel (z.B. Boskop)
- 100 g Marzipan-Rohmasse, grob zerzupft
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 300 g Crème fraîche
- 50 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 1 geh. EL Vanille-Saucenpulver
- 70 g Rosinen
- 50 g Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1437 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Bananen-Crumble
55min
Birnen im Weißweinsud
35 min
Apfel-Trifle mit Zimt-Crunch
3h 25min
Rosinen-Quark-Creme mit Pumpernickel
1h 15min
Stachelbeer-Crumble
1h 10min
Pudding Oma Erna
2h 30min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1h 35min
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50min
Beeren-Crumble mit Tonkabohne
55min
Welfenspeise mit Trauben
2h 30min
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45min
Apfel-Rosmarin-Crumble mit Zimt-Zabaglione
45min