Apparaten en accessoires
Porree-Schinken-Taler
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 10min
10 Stück
Ingrediënten
Hefeteig
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten350 g
-
Wasser150 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 TL
Belag
-
Porree in Ringen (5 mm)150 g
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Frischkäse250 g
-
Eier2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
11 g
Calorieën
1280 kJ /
306 kcal
Vetten
17 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2u.
Schinkenswirls
1u. 20min
Zucchinipiccata
35min
Rhabarber-Zimt-Röllchen
2u.
Pull Apart Bread
2u. 50min
Ajvar-Röllchen
2u. 20min
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1u. 45min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1u. 50min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1u. 30min
Käse-Kräuter-Striezel
1u. 35min
Flammküchlein
1u. 20min