Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Radieschenquark
- 2 Bund Radieschen, Blätter entfernt
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Schmand
- 2 Pck. Kresse, abgezupft
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
Nudelpuffer
- 400 g Fadennudeln
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 70 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2674 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1h
Käsekartoffeln vom Backblech
1h 20min
Erbsenquiche
1h
Reisbratlinge mit Apfel-Radieschen-Quark
2 godz.
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 godz.
Baconcreme-Happen
1h
Käse-Salami-Muffins
45 min
Flammküchlein
1h 20min
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40min
Cheese-Makkaroni
30 min
Kartoffelgratin ruck-zuck
45 min