Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
Teig
- 330 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 550 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
Belag und Fertigstellung
- ½ TL Pfeffer
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 EL Pizzagewürz
- ½ TL Salz
- 220 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 100 g gekochter Schinken, gewürfelt (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1061 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Ratatouille
3h
Pizza Frescolina
1h 40min
Pilzza
1 Std. 20 Min
Herzhafte Profiteroles
1h
3-Gänge-Pizza
1h 25min
Pfannkuchen Timber Style
25min
Gemüsepizza
1h 40min
Pizza Greco
1 Std. 20 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min