Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 400 g Wasser, lauwarm
- 700 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Zucker
Belag
- 3 EL Olivenöl
- 2 Eigelb, verquirlt
- 300 g Feta, in Stücken
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 1 Glas Peperoni, rot (370 g), mild, abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Pizzette "Tricolore"
1 Std. 30 Min
Minicalzone "Neptun"
1h 20 min
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
2 godz.
Pistazien-Mandel-Ähre
1 Std. 30 Min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Gefüllte mediterrane Baguettes
3 Std. 10 Min
Käsetaschen
45 min
Pizzarolle
1 godz. 40 min
3-Käse-Focacce
1 godz. 40 min
Antipasti-Calzoni
1h 20 min
Schafskäsetaschen
2 Std. 50 Min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min