Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Mehl
- 20 g Kakao
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 130 g Butter, weich in Stücken
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ TL Zimt
- 1 TL geriebene Orangenschale, Bio
- 4 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 40 g Orangensaft
- 40 g Milch
- 330 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnefestiger
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Himbeeren, größere Früchte halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1338 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Donauwellen
2h 30 min
Russischer Zupfkuchen
1h 30min
Mürbeteig, süss
1h 50 min
Marmorkuchen
2h 10min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Schoko-Schnitten mit Möhrchen
1h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1 godz. 5 min
Himbeer-Frischkäse-Torte
2h 30 min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3h
Himbeer-Käsekuchen
8h
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min