Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Mehl
- 20 g Kakao
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 130 g Butter, weich in Stücken
- 150 g Zucker
- 1 Prise Salz
- ½ TL Zimt
- 1 TL geriebene Orangenschale, Bio
- 4 Eier (Kl. M), Zimmertemperatur
- 40 g Orangensaft
- 40 g Milch
- 330 g Konditorsahne, kalt
- 1 Pck. Sahnefestiger
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Himbeeren, größere Früchte halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1338 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Kirsch-Kuchen mit Amarettini-Streusel
1h 30min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Himbeer-Quark-Streusel
7h 20 min
Russischer Zupfkuchen
1h 30min
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.
Birnen-Brownies
1h 15min
Mandelkuchen
1h 20min
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min
Mokka-Mousse-Torte
8 Std.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10min
Schokoladentorte
4ωρ.