Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 35 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
Belag und Fertigstellung
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Rinderhackfleisch
- 30 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 4 Eier
- 4 EL Sesam
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1555 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1h 25min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1h 15 min
Regenbogenquiche
1h
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1h 45min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15 min
Quiche Hawaii
50min
Käseecken zum Zupfen
1h 50 min
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50min
Fatayer mit Rinderhack
2h
Käse-Kräuter-Striezel
1h 35 min