Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
- 80 g Gouda, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 50 g Basilikum-Pesto
- 2 - 3 Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1998 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3h
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pilzza
1h 20 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Paprika-Pizza
1h 55min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Weiße Pizza mit Rucola
1 Std. 35 Min
Käseecken zum Zupfen
1h 50 min
Rom - Pizzataler
1h 30 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h