Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 320 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 470 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl
- 300 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 300 g Cocktail-Tomaten, halbiert
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2093 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelspieße mit Harissa-Mayo
50 min
Pizzette "Tricolore"
1h 30min
Pizza Frescolina
1h 40min
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Lasagne Caprese
1 godz.
Caprese-Baguette
14 Std.
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Pizza-Bruschetta
1h 30min
Mediterraner Flammkuchen
35 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 godz.