Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Befeuchten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 50 g Tomatenmark
- 250 g gemischte Antipasti, in Öl eingelegt, z. B. getrocknete Tomaten, Artischocken, gefüllte Peppadews, Oliven etc., grob gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 823 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gözleme mit Feta
1 Std.
Schnelle Zwiebelfladen
1 godz. 20 min
Gemüse-Kopenhagener
45 Min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 godz. 20 min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Rom - Pizzataler
1 Std. 30 Min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 Std. 30 Min
Focaccine
2h
Schoko-Bananen-Schnitten
2h
Nuss-Nougat-Stern mit Nutella
2 Std. 15 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min