Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Streusel
- 140 g Mehl
- 70 g Butter, kalt, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 Msp. Zimt
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Schmand
- 20 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Äpfel, rotschalig, in dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßer Brötchen-Auflauf
1h 10min
Kartoffel-Galette mit Schinken
1h 10min
Pizza für Hungrige
1h 30min
Streuselzopf
1h 30min
Safran-Baiser-Kuchen
1h
Apfel-Quark-Puffer
45min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15 min
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1h
Franzbrötchen-Auflauf
40min
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2h
Buchteln mit Pflaumenkompott
1h 45min
Blintzes mit Heidelbeerquark
35 Min