Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Streusel
- 140 g Mehl
- 70 g Butter, kalt, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 Msp. Zimt
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Schmand
- 20 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Äpfel, rotschalig, in dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Quark-Puffer
45min
Würziger Rahmfladen mit Kabanossi
6 godz. 30 min
Ofenpfannkuchen mit Kräuter-Quark-Creme
40 Min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit
30 Min
Buchteln mit Pflaumenkompott
1 godz. 45 min
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1h 20min
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1 Std.
Pizzabrote
50min
Blätterteig-Pizza
30 Min
Nuss-Nougat-Stern mit Nutella
2h 15 min
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50min