Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Mandelstifte
- 4 Scheiben Hefezopf à ca. 1,5 cm dick (ca. 50-60 g pro Scheibe)
- 3 Eier
- 120 Milch
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Butterschmalz (z. B. Butaris)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Beeren, gemischt, frisch zum Bestreuen
- Pflaumenmus zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3355 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grießschnitten mit Mohnzucker
2h
Ofenschlupfer
1h 5 min
Grießbrei mit Kirschkompott
20min
Schupfnudeln mit Karamellsauce und Äpfeln
40 min
Gratinierte Mandelcrêpes
1h 45 min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40 min
Rohrnudeln
1u. 50min
Milch-Couscous mit Zucker und Zimt
10min
Schwäbische Pfitzauf
40 min
Kirschenmichel
1h
Arme Ritter
20min
Hefezupfbrot mit Zimt
2 Std. 10 Min