Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Wasser, kalt
Beerensauce
- 250 g Beeren, gemischt, TK
- 30 g Limettensaft
- 35 g Zucker
- 1 TL Speisestärke
Belag und Fertigstellung
- 40 g Zucker
- 6 Streifen Limettenschale (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 250 g Milch
- 55 g Milchreis
- 2 Eier
- 80 g Crème fraîche
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 31 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gingerbread Bars mit Pistazien und Cranberrys
1 Std. 15 Min
Salzkaramell-Brownies mit Pecannüssen
2h 30min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3h 30min
Gratinierte Mandelcrêpes
1 godz. 45 min
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Banoffee-Auflauf
1h 40min
Kleine Sünde
1h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
4 godz. 35 min
Karamell-Cheesecake
7 Std. 15 Min
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5h 45 min
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2 godz. 15 min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1h 30min